#1 business ötletek minden reggel

Kíváncsi vagy, hogyan 10X-ezd meg a vállalkozásod bevételét?

Ismerd meg a 10X szabályt, amit Grant Cardone azonos című “A 10X szabály” könyvéből ismertem meg.

Grant Cardone-ról érdemes tudni, hogy a Forbes #1 Marketing Influencerré választotta 2017-ben, a világ egyik jelenlegi legjobb sales-esének tartják, NYTimes bestseller szerző és 800 millió dolláros ingatlanportfólióval rendelkezik a Cardone Capital nevű vállalkozása.

A siker eléréséhez a céljaidat és a tetteidet szorozd meg tízzel! Ha visszatekintesz az életedre, láthatod, hogy a törekvéseid mindig legalább 10X nagyobb erőfeszítést követeltek, mint azt előre gondoltad. A siker az üzletben mindig akkor jött, amikor 10X többet fektettél bele, mint a versenytársaid. Igaz? De ha nem is feltétlenül 10X többet, az biztos, hogy soha nem jött túl könnyen…

Az emberek a cselekvés hiánya miatt ütköznek akadályokba. Az életed minden területe kudarcra van ítélve, ha nem teszel azért, hogy fejlődj és menj előre a körülményektől függetlenül. Ez a legfontosabb különbség egy olyan ember között, aki a 10X szabály szerint él, és aközött, aki nem. Aki követi a 10X szabályt, az hajlandó megtenni azt, amit más nem.

Csatlakozz Te is!

Regisztrálj Te is ingyenesen és #1 business ötleteket és tippeket kapsz minden reggel az email fiókodba!

ÉN IS AKAROK ÖTLETEKET MINDEN NAP!
  • Mi is utáljuk a spam leveleket! Az adataid biztonságban lesznek, mivel a vállalkozásunk az új Európai Uniós adatvédelmi jogszabálynak megfelelően működik. A regisztrációhoz mindössze az email címedre (hogy tudjuk hova küldeni Neked a napi ötleteket) lesz szükség.

Még több Grant Cardone ötletre és tippre vagy kíváncsi?

A fenti 10X szabály az azonos című “10X szabály” című könyvből származik, aminek az összefoglalóját elérheted a Könyv.Club oldalon!

A 10X szabály

Az egyetlen különbség a kudarc és a siker között

Grant Cardone amerikai sales szakértő és bestseller szerző. “A 10X szabály” könyvben Cardone megmutatja, hogyan alakítható a megszállott személyiség sikerré az üzleti életben.

Népszerű előadó, országszerte rengeteget utazik előadásokat tartani a motivációról, sikerről, sales-ről illetve befektetésekről.

Cardone alapelve az, hogy egy cég lelke a sales, tehát a sikeres emberek megszállottak kell legyenek az eladással kapcsolatban. A legjobb stratégia az, hogy annyit ígérjünk, amennyi elképzelhetetlen, és aztán a lehető legtöbbet nyújtani ebből az ígéretből. A megszállott emberek emellett jók az irányításban.

Novák Ákos
online marketing szakértő, a Könyv.Club alapítója és a Bajnokok Reggelije szerkesztője