8+1 dolog, ami visszahúz a terveid megvalósításában

A mai cikkeben összefoglaltam egy csomó gondolatot, hogy kiknek lesz a segítségére a MOTIVÁCIÓ BOX! De ezt az összefoglalót nem hasraütésszerűen írtam… Hanem a múlt héten feltett több száz kérdésre adott válasz alapján. A Ti válaszaitok alapján. 🙂

A kérdések ezek voltak:

„Perpill mi a legnagyobb problémád, ami megakadályozza Neked, hogy azt az életet éld, amire igazán vágysz?”

„Ha találkoznál velem egy kávéra, akkor mi lenne az a 2-3 kérdés amiben mindenképpen kikérnéd a tanácsom és segítségem?”

Több száz választ küldetek, amiért nagyon hálás vagyok! Ezekből a válaszokból összeszedtük azt a 9-et, amik a leggyakrabban felmerültek a legtöbb esetben. Persze a sok esetben szofisztikáltabb a dolog, de erre a 9 dologra mindenképpen visszavezethető az összes visszahúzó erő, ami miatt még mindig nem a terveid szerint alakul az életed. Vágjunk is bele, íme a 9 lehúzó dolog…

1. Ha fogva tartanak a félelmeid…

Visszatartanak a félelmeid attól az élettől, amire legbelül már régóta vágysz? Nem mered megtenni az első lépést a céljaid vagy a terveid felé? A MOTIVÁCIÓ BOXBAN egyértelmű útmutatót fogsz kapni a félelmeid legyőzéséhez vezető harcban. Mert ha tele vagyunk félelmekkel, akkor folyamatosan harcban állunk önmagunkkal, hiszen az önmagukról alkotott belső kép és a valóság nem egyezik meg. Lépj végre ki az élet színpadjára és légy önmagad – félelmek nélkül!

2. Ha elhagyott az akaraterőd…

Úgy érzed egy helyben toporogsz? Csak egymást követik az unalmas és fárasztó hetek? Már hétfőn a pénteket várod? Akkor itt az ideje, hogy felrázd magad a MOTIVÁCIÓ BOXBAN található „seggberúgással”. Az akaraterő egy fejleszthető tulajdonság, senki sem kapta ajándékba. Ha többet akarsz az élettől, mint amiben most részed van, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni. Mert a hétfők maguktól nem fognak vidám dologgá válni!

3. Ha nincs időd magadra és a céljaidra…

Nem az idővel van a baj, hanem az hozzáállásoddal! Bocs, de ez az igazság, kár is lenne szépíteni. A problémák megoldása soha nem sikerülhet azon a szinten, ahol létrejöttek. Így az időd kezelésének a megoldása sem feltétlenül a napjaid „hatékonyabb” beosztása miatt fog megvalósulni. Ha úgy érzed nincs időd semmire, akkor a MOTIVÁCIÓ BOX egy pillanat alatt fel fogja nyitni a szemed, hogy miért van ez az életedben!

4. Ha úgy érzed semmire nincs pénzed…

Mindig csak az a kurva pénz mi? Tudom mit érzel… mert annyit ültem már a padlón üres zsebbel én is, hogy abból már egy életre elég volt. Ha alig jutsz levegőhöz a pénzhiány miatt, akkor bár elsőre valószínűleg úgy tűnhet, hogy ezt a problémát kizárólag csakis a pénz oldhatja meg, de a MOTIVÁCIÓ BOX erre rá fog cáfolni, hidd el! Mert a pénzhiány minden esetben valaminek az okozata, a következménye. Ha Neked is eleged van már a pénztelenségből, akkor a MOTIVÁCIÓ BOX segíteni fog!

Csekkold ezeket a cikkeket is:

5. Ha fojtogat az önbizalomhiány…

Nem tudsz érvényesülni? Nem mered megmutatni önmagad a világnak? Nem vállalod fel a véleményed mások előtt? Kitörnél végre a belső börtönödből? Végre megmutatnád a világnak a benned rejlő erőt és akaratot? Akkor jó hírem van Számodra, mert a MOTIVÁCIÓ BOX lépésről-lépésre fog vezetni ezen az úton! Tudom, mert 10 évvel ezelőtt én is ezzel a problémával küzdöttem nap mint nap. De sikerült kitörnöm belőle és most megmutatom Neked is, hogy hogyan!

6. Ha visszatart a megfelelési kényszer…

Mások véleménye túl nagy befolyással van az életedre? Nem mersz önmagad lenni, mert attól félsz, hogy mit szólnak hozzá majd mások? Rettegsz a kritikától és negatív visszajelzésektől? Ha mindez igaz Rád, akkor van egy rossz hírem… az emberek valójában leszarják mit csinálsz, mert mindenki csak magával van elfoglalva. Ez az igazság! Időbe telt nekem is, mire ezt megértettem, szóval átérzem a helyzeted. A MOTIVÁCIÓ BOXBAN pedig meg is mutatom én hogy törtem ki ebből!

7. Ha megragadtál egy szar munkahelyen…

Nem fekszik a munka, amit csinálsz? De közben folyamatosan meggyőzöd magad újra meg újra különböző kifogásokkal, hogy miért kell maradnod tovább? Azt hiszed, hogy csak a pénz számít? Az emberek döntő többsége rühelli a munkáját, de mégis nyomja tovább megállás nélkül. Ezt sosem tudtam felfogni, hogy miért van. Ha Te is úgy érzed, hogy sokkal több van benned, mint az a munka, amit most csinálsz, akkor a MOTIVÁCIÓ BOX Neked is segíteni fog a váltásban!

8. Ha saját vállalkozást indítanál…

Végre belevágnál a saját bizniszbe? Magad mögött hagynád a napi gályát, hogy végre a magad ura lehess és végre azzal foglalkozz, amit igazán szeretsz? A legjobb helyen vagy barátom! 🙂 A MOTIVÁCÓ BOX azt hiszem pont olyan embereknek készült a leginkább, mint amilyen Te is vagy! Felelősségteljes és tettre kész! Ha megfogadod a MOTIVÁCIÓ BOXBAN található mesterképzések és könyvek tanácsait, akkor sikeres vállalkozói pálya vár Rád!

+1. Ha nincs elég ügyfele a vállalkozásodnak…

Egy vállalkozás mindig pontosan akkora, mint amekkora tudással és alázattal rendelkezik a vezetője. Ha úgy érzed nincs elég ügyfele a vállalkozásodnak vagy nem hasít annyira, amennyire azt Te szeretnéd, akkor ideje kicsit megvizsgálni a gondolkodásmódod! Az esetek döntő többségében pusztán a gondolkodásmód megváltoztatásával elképesztő eredmények érhetők el! Hogy miért nem csinálja akkor mindenki? Mert a változáshoz változtatni kell megtanulni! Ezt ígéri Neked a MOTIVÁCIÓ BOX is: megtanít változtatni!

Szia, Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt és a Könyv.Club alapítója. Az önismeret – vállalkozás – marketing háromszögben élek már több mint 10 éve. Célom, hogy a vállalkozó kedvű magyar fiataloknak egyre több hasznos tudást és megvalósítási stratégiát adjak át.

Olvasd el ezeket a cikkeket is 😉