Hello MOTIVÁCIÓ BOX

Tisztában vagy vele, hogy mit is jelent valójában a motiváció? Tudatában vagy annak, hogy a motiváció gyakorlatilag az egész életünket betöltő fénynek a fáklyája? Motiváció nélkül semmi sincs. De tényleg, semmi… A nagy üresség, amit sodródásként érzékelünk az életünkben. Ha nincs motivációnk, akkor egész életünkben mások akaratát fogjuk beteljesíteni. Ez ilyen egyszerű.

Fedezd fel és valósítsd meg életed küldetését, életed nagy célját! Fedezz fel egy világot, ami mindig is ott élt benned, csak eddig nem tudtál róla!

De még mielőtt bármibe is belevágnánk, tisztázzuk, hogy a motiváció nem egy megfoghatatlan valami. A motiváció lelkesedés és energia. A motiváció önmaga a szenvedély és az elkötelezettség valami iránt. A következő kérdést az elmúlt években számtalanszor feltették nekem a Boldogság Projekt olvasói:

„Neked hogyan sikerül lelkesnek és energikusnak maradni valami iránt?”

„Hogyan tudsz koncentrálni azokra a dolgokra, amiket a leginkább el akarsz érni az életben?”

„Hogyan motiválod magad folyamatosan újra és újra, hogy a helyes úton maradj?”

Ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor biztos vagyok benne 1000%-ig, hogy a MOTIVÁCIÓ BOX Neked készült. 🙂

Motiváció nélkül semmi értelme nincs semminek az életben. Motiváció nélkül a legjobb vállalkozás ötlet is egyenlő a semmivel. Motiváció nélkül nem számít, hogy mennyire jó a terméked. Motiváció nélkül nincs jövője egy családnak… és folytathatnám a sort még ezeknél sokkal kisebb dolgokra levetítve is.

A MOTIVÁCIÓ BOX tartalmát nem a konferenciatermek elméleti prezentáció szülték, hanem a világ legbölcsebb tanítója, az élet. A MOTIVÁCIÓ BOX az elmúlt évek tapasztalatának az esszenciája. Ráadásul nem is akármilyen… Kiforrt, iránymutató, gyakorlatias és emellett meglehetősen “tényfeltáró” szagú.

Sok év útkeresés, rengeteg kudarc, jó néhány vállalkozás és kellő világlátás után megértettem, hogy a mondanivalóm nem szükségszerű eladóhatóvá tenni. A MOTIVÁCIÓ BOX tehát egy új út kezdete. Szóval erős anyag lesz, ezt megígérhetem!

És hogy mit látsz a képeken? Mit tartalmaz a teljes BOX? Mivel csak jövő hétfőtől lesz elérhető, így még van idő a héten megmutatni. 😛

Annyit viszont elmondhatok, hogy Neked készült a MOTIVÁCIÓ BOX…

  • Ha eleged van már a körülötted lévő sok lehúzó emberből…
  • Ha eleged van, hogy mindenki csak a saját szarságát zúdítja Rád, miközben senki nem foglalkozik a Te problémáiddal…
  • Ha unod már a sehová nem tartó egymást követő heteket és hónapokat…
  • Ha kitörnél az unalmas középszerűségből…
  • Ha végre újra a saját kezedbe vennéd az irányítást az életed felett…
  • Ha úgy érzed itt az ideje a szintlépésnek – akár az életedben, akár a bizniszedben…
  • Ha belevágnál a saját vállalkozásodba és otthagynád végre a 8-5-ig tartó robotot…

Röviden tehát… Neked való a MOTIVÁCIÓ BOX, ha Neked sem elég a szürke és középszerű élet!

És mielőtt még azt gondolnád, hogy Te más vagy, a Te eseted egyedi és ezt nem értheti meg senki, akkor azért szeretném ha a következő pár gondolatot elolvasnád…

  1. Te is, én is és mindenki egyedi. Ezen nincs is mit megmagyarázni. De ha csak eddig jutunk el a gondolkodásmódunkkal, akkor az „egyedi” problémáinkat túltolhatjuk. Elhitethetjük magunkkal, hogy minket senki nem érthet meg és hogy a problémáinkkal egyedül vagyunk a világban. És ez kurva veszélyes… Ha ezek a mondatok gyakran elhagyják a Te szád is, akkor a legjobb dolog ami történhet Veled júniusban, az a MOTIVÁCIÓ BOX!
  2. Ha sikerült már túllépned az egyediségünkből fakadó szenvedésen és áldozatszerepen, akkor üdv a fedélzeten! Örülök hogy felnyílt már a szemed és megértetted, hogy sok-sok embernek ugyan azok a problémái, mint Neked. Ez a felismerés már önmagában előbbre vihet, ha olyan emberekkel kezdesz el beszélgetni, akikkel egy irányba nézel – tehát ugyan azzal a problématudattal kerestek megoldást. Mennyire más lehet ennek a vége, mint áldozatszerepben szenvedni egyedül a sarokban – miközben megy a mantra: engem senki nem ért meg! (Tudom, ültem a sarokban eleget hozzá.) Ha ezen a szinten vagy, akkor a MOTIVÁCIÓ BOX azért lesz hasznos Számodra, mert meghatványozza az eredményeid hosszútávon. Ugyanis a felismerés után megadja Neked a teljes felelősségvállaláshoz vezető, élvezetes utat, ami el fog vezetni a problémáid megoldásához és végül a szabadásgodhoz!
  3. Ha pedig már felelősségteljesen éled az életed, akkor már elég jó szinten vagy! Ekkor már nem hiszen hogy azt gondolnád, nincs szükséged a MOTIVÁCIÓ BOX-ra, hiszen már tudod, hogy fejlődni ugyan olyan fontos, mint odafigyelni az egészségre. Persze a felelősségvállalás nem azt jelenti, hogy bejársz dolgozni, finanszírozod az élted és elmész nyaralni a kölkökkel évente 1x. Nem… A felelősségvállalás azt jelenti nálam, hogy elfogadom a döntésem eredményét és szeretem magam úgy, ahogy vagyok. A felelősségvállalás nekem egyet jelent a boldogsággal. Mert szerintem nem lehet maradéktalanul boldog egy olyan ember, aki bármilyen apróságban képes másra mutogatni, amikor valamilyen elszámolásra kerül sor az életben. Soha, senki nem hibás azért, ahol Te vagy és ahogy most élsz. A felelősségvállalás itt kezdődik, nem ott, hogy időre feladod a telószámlád – azt csak társadalmi elvárásnak hívják.

Addig is nagy fel, hogy itt vagy! A legjobbakat,

Á.

Csekkold ezeket a cikkeket is:

Szia, Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt és a Könyv.Club alapítója. Az önismeret – vállalkozás – marketing háromszögben élek már több mint 10 éve. Célom, hogy a vállalkozó kedvű magyar fiataloknak egyre több hasznos tudást és megvalósítási stratégiát adjak át.