Mit tartalmaz a MOTIVÁCIÓ BOX?

Ilyen még nem volt Magyarországon, az hótziher! 🙂 Ma felfedjük a MOTIVÁCIÓ BOX teljes tartalmát: 2 mesterképzés, 2 könyv, 2 megvalósítási segédlet, 1 munkafüzet & 1 meglepetés ajándék… Mindezt belepakoltuk egy dobozba és már a csak arra vár, hogy elküldjük a nyomdába! 🙂

Igen, ennyi mindent pakolunk bele a MOTIVÁCIÓ BOX-ba! Nem indult ekkora csomagnak, de nem akartunk félmunkát végezni. Az egyik kérdésre adott válasz megszült a következő kérdést… Ismerős, ugye? Mi pedig nem akartunk egyetlen kérdést sem megválaszolatlanul hagyni.

Sok év útkeresés, rengeteg kudarc, jó néhány vállalkozás és kellő világlátás után létrejött eddigi életem fő munkássága, a MOTIVÁCIÓ BOX!

  • Több napnyi videófelvétel tele okosságokkal, tanácsokkal, gyakorlati tippekkel és könnyen alkalmazható módszerekkel.
  • 2 könyvnyi összefoglaló a motiváció és a szokások gyökeréről, amik alapjaiban határozzák meg az életünket – ez több száz oldalnyi tudás…
  • Van még a csomagban egy 90 feladatból álló megvalósítást támogató munkafüzet is, mert sokkal több mindent érhetsz el, ha nem csak figyelsz, hanem alkalmazod is a tanultakat.
  • Plusz van még 2 utánkövető segédlet is, ahol a fejlődésed tudod vizuálisan megjeleníteni. Azt hiszem ez sem utolsó dolog, mert ha nem látjuk a haladásunk irányát, akkor hamar feladhatjuk.

De nézzük meg részletesen, mit is fog pontosan tartalmazni a MOTIVÁCIÓ BOX:

Csekkold ezeket a cikkeket is:

#NincsKifogás: Hogyan hackeld meg a motivációd

90 leckéből álló online elérhető mesterkurzus

A “Hogyan hackeld meg a motivációd” egy online zárt felületen elérhető 90 részből álló, haladó mesterképzés! A 90 videóból álló 90 lecke garantálom, hogy felforgatja az életed – mármint a jó irányba. 🙂

Bátran állíthatom, hogy ez a mesterképzés gyarkorlatilag a motiváció bibliája! Hosszú évek alatt összeszedtem az összes olyan befolyásoló tényezőt az életben, ami hatással van a motivációdra és a motivációdnak a gyökerére. Így egy olyan átfogó profilt alkothatsz meg a segítségével magadról, amilyet több százezer forintos képzések és személyiségi tesztek lennének csak képesek együttesen.

Fogunk ebből élő rendezvényt is csinálni a jövőben, kb. 40-50 ezer forintos jegyárral! Ennyira ütős a cucc! 😉

Vedd vissza az irányítást az életed felett

Maxold ki a benned rejlő erőt

A “Vedd vissza az irányítást az életed felett” című, közel 200 oldalas könyv szorosan kapcsolódik a 90 részes “Hogyan hackeld meg a motivációd” mesterképzéshez.

Ebből a könyvből egyszerűen és gyorsan megtanulhatod és megismerheted, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz! A motiváció sok esetben éppen ezért okozat, nem pedig okozó. De a könyv segítségével Te is meg fogod érteni az összefüggéseket, hogy mi miért történt eddig úgy az életedben, ahogy.

A megértés után pedig valóban képessé válhatsz rá, hogy visszavedd az irányítást az életed felett. 🙂

Ez a könyv a MOTIVÁCIÓS BOX-on kívül egyenlőre máshol nem lesz elérhető. Külön sem az interneten, sem a nagyobb könyvesboltokban nem lehet kapni 2019 novembere előtt. Így csak most van lehetőséged beszerezni a MOTIVÁCIÓ BOX-al! 😉

Hogyan maradj motivált?

90 napos megvalósító munkafüzet

A “Hogyan maradj motivált?” a “Hogyan hackeld meg a motivációd” mesterképzéshez tartozó 60 oldalas, spirálozott munkafüzet.

A munkafüzetben található 90 darab feladat nagyban hozzá fog járni a sikeres megvalósításhoz az életedben. Hiszen a legtöbb esetben nem elég, ha csak megnézel egy tréninget vagy elolvasol egy könyvet. Hiszen ezek passzív tanulási formák. 🙁 Ahhoz, hogy a valóságban is el tudd kezdeni alkalmazni a tanultakat, le kell vetítened a saját életedre a hallottakat vagy olvasottakat.

A munkafüzet segítségével, a feladatokon keresztül pofonegyszerűen irányba állíthatod a tetteid és a döntéseid. A használati javaslatom, hogy miközben nézed a “Hogyan hackeld meg a motivációd” mesterképzését, jegyzetelj és ötletelj, majd az adott téma után azonnal ültesd át a gondolatokat a munkafüzet segítségével az életedre. Így leszel a leghatékonyabb! és így érheted el a legjobb eredményt 😉

Hogyan hackeld meg a motivációd utánkövető

Kövesd a fejlődésed az A3 méretű utánkövető segítségével

A mesterképzéshez, a könyvhöz és a munkafüzethez készítettem Neked egy utánkövető rendszert is. 🙂

Minek ennyi minden? Nos, az elmúlt években megtanultam, hogy az ember (még ha saját magunkról is van szó) megbízhatatlan jószág. És ez ellen a leghatékonyabban úgy léphetünk fel, ha rákényszerítjük magunkat egy elszámoltató rendszerre. Egy rendszerre, amiben hamar átlátjuk, hogy mit, mikor és hogyan csináltunk, milyen döntésket hoztunk, stb… Ez az A3-as méretű utánkövető pontosan ezt a rendszert adja meg Neked is.

Ha esetleg felmerült az olvasás közben benned, hogy Neked túl kemény ez az “elszámoltató” rendszer önmagaddal szemben, akkor van egy rossz hírem. Amíg nem tudod saját magad tényszerűen, objektíven megítélni és eszerint elszámoltatni magad, addig örökös jegyed van a középszerűségbe!

Szokáscsere 4 lépésben

10 lecke a 4 lépéses szokásátalakító módszerről

10 részből álló online tréning, ami meglepő egyszerűséggel rántja le a leplet a szokásaid működéséről! Történelmi és pszichológia megközelítéseket egyaránt megismerhetsz a tréningből, amik segítenek megérteni a döntéseid miértjét.

De nem állunk meg a megértésnél, hiszen a cél a rossz szokások lecserélése építő szokásokra. Ezért meg fogok mutatni Neked egy 4 lépéses módszert, aminek a segítségével pontosan meg fogod tudni határozni, melyik rossz szokásodat miért csinálod és hogy ezeket a szokásokat mivel is tudnád felülírni.

Mert hogy felülírásról lesz… hiszen a szokásokat nem cserélheted le a “semmivel”. Ezért nem tud a legtöbb ember leszokni a cigiről. Ezért nem képesek rengetegen elkezdeni edzeni vagy nekiállni a diétának. Durvajó cucc lesz Neked ez a tréning, ha vannak szokásaid, amiktől szabadulnál. 😉

Útmutató a szokásaid átalakításához

4 lépés amivel örökre kitörölheted a hátráltató szokásokat az életedből

Egy könyv a szokásmegváltoztató módszer 4 lépéséről, elméleti és gyakorlati megközelítéssel. Tele ábrákkal és példákkal, amik segítik megérteni a szokásaidhoz való hozzáállásod fontosságát.

Az A5 méretű könyv egy komplett útmutató a szokásaid átalakításához. A 10 részes tréninggel pedig, ami mellé tartozik igazi csodafegyver. Alapvetően ezt a szokásokról szóló könyve és a 10 részes tréninget sem akartam először belerakni a MOTIVÁCIÓ BOX-ba. Viszont ahogy folyamatosan kaptam tőletek a kérdésket, hogy mi a legnagyobb megoldatlan problémátok az életben, úgy gondoltam hogy enélkül nem lenne teljes a kép. A szokások ugyanis olyan 0. lépésként vannak jelen a Te életedben is, amik felett hajlamosak lehetünk észrevételnül elsuhanni.

Tulajdonképpen emiatt van – mármint a szokásaid miatt -, ha tanulsz valamit és nem tudod beültetni a hétköznapjaidba. Szóval ez utólag került bele a MOTIVÁCIÓ BOX-ba, de azt hiszem ezzel jó szolgálatot teszek Neked. A szokások ugyanis az önfejlesztés kamatos kamatai! 🙂

Szokás utánkövető terv

Használd a 90 napos szokásátlakító utánkövető rendszert

A szokás rendeszeres “csinálást” jelent, így adta magát, hogy készítsek Neked egy szokásátalakító rendszert is, amivel azon túl, hogy látod a szokásaid alakulását, számon is tudod kérni magadon ha valami nem oké.

Sokan tévesen úgy tudják, hogy az új szokások kialakításához elég 21 nap. Kutatások már bebizonyították, hogy ez a legtöbb esetben nem igaz (most fejből nem tudom pontosan melyik kutatás, de a Könyv.Clubban szereplő egyik könyvben pontosan megnézhető, onnan emlékszem rá én is). Szóval úgy döntöttem, hogy 90 napos utánkövetést biztosítok Számodra az új szokásaidhoz. 🙂

Mielőtt kiakadnál rám, azért gondold végig a dolgot… 90 nap már komoly kihívás. De az élet sem délutáni matiné. Szóval miért is kellene kesztyűs kézzel bánni saját magunkkal? Eredmények kizárólag munkával születnek! A 90 napos szokásátalakító tervezővel garantálom, hogy Te is eredményeket fogsz elérni. Hiszen ha ebbe belevágsz, akkor biztos vagyok benne, hogy komolyan veszed. És ez a hozzáállás már félsiker!

Egy elég erős anyagot sikerült összeállítani az elmúlt hónapokban! Biztos vagyok benne, hogy Neked is hatalmas segítség lesz, ha ki akarsz törni a középszerűségből és ha komolyan pályára akarod állítani az életed!

MOTIVÁCIÓ BOX: 200 db limited edition

De lesz egy kikötés… mivel a “Vedd vissza az irányítást az életed felett” című könyv hivatalosan csak október-november magasságában fog megjelenni és mivel a teljesség igénye miatt pluszba belekerült a szokásokról szóló tréning és útmutató könyv is – amiket eredetileg szintén csak 2019 őszén akartunk bemutatni -, így kizárólag 200 darab lesz elérhető a MOTIVÁCIÓ BOX-ból!

Szia, Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt és a Könyv.Club alapítója. Az önismeret – vállalkozás – marketing háromszögben élek már több mint 10 éve. Célom, hogy a vállalkozó kedvű magyar fiataloknak egyre több hasznos tudást és megvalósítási stratégiát adjak át.