Cikkek önismeret témában2019-03-25T22:22:21+02:00

Ajándék könyv & 365 napos motivációs kihívás!

A terveid megvalósításához a legjobb önmagadra lesz szükséged! Hajlandó vagy tenni érte? Boldogság Projekt: motiváció & önismeret az év minden napján. Csatlakozz ingyen a napi 20.000 olvasóhoz most:

Ingyenes regisztráció!

Ajándék könyv & 365 napos motivációs kihívás!

A terveid megvalósításához a legjobb önmagadra lesz szükséged! Hajlandó vagy tenni érte? Boldogság Projekt: motiváció & önismeret az év minden napján. Csatlakozz ingyen a napi 20.000 olvasóhoz most:

Ingyenes regisztráció!

Cikkek önismeret témában

Hogyan lesz 2020 életed legjobb éve?

Szerinted milyen módon oldhatod meg a problémáid? Talán megoldja helyetted valaki más? Elmúlnak maguktól? Elég hihetetlenül hangzik mindegyik, ugye? Mindenki élete tele van tűzdelve problémákkal és nehézségekkel, ez nem újdonság.

8+1 dolog, ami visszahúz a terveid megvalósításában

A mai cikkeben összefoglaltam egy csomó gondolatot, hogy kiknek lesz a segítségére a MOTIVÁCIÓ BOX! De ezt az összefoglalót nem hasraütésszerűen írtam… Hanem a múlt héten feltett több száz kérdésre adott válasz alapján. A Ti válaszaitok alapján.

Mit tartalmaz a MOTIVÁCIÓ BOX?

Ilyen még nem volt Magyarországon, az hótziher! 🙂 Ma felfedjük a MOTIVÁCIÓ BOX teljes tartalmát: 2 mesterképzés, 2 könyv, 2 megvalósítási segédlet, 1 munkafüzet & 1 meglepetés ajándék…

Hello MOTIVÁCIÓ BOX

Tisztában vagy vele, hogy mit is jelent valójában a motiváció? Tudatában vagy annak, hogy a motiváció gyakorlatilag az egész életünket betöltő fénynek a fáklyája? Motiváció nélkül semmi sincs. De tényleg, semmi…

Így verheted át magad, miközben a szenvedélyed követed

Cal Newport szerint tévedés az, hogy ha szenvedélyesen végzed a munkád, akkor sikeres karrier vár rád. Szerinte először a szükséges képességeket és készségeket kell elsajátítanod, és olyannyira kiemelkedővé kell válnod, hogy ne tudjanak figyelmen kívül hagyni a szakterületeden.

Tehetség vs. kemény munka

Az emberek gyakran azt feltételezik, hogy azok, akik sikeresek valamiben természet adta tehetséggel rendelkeznek. Kutatások szerint ez azonban nem így van. A tudósok semmilyen számottevő különbséget nem találtak az átlagos emberek között...

Miért halogatjuk a fontos feladatainkat?

Kívántad már azt, hogy bárcsak lenne egy-két extra órád, hogy a végére tudj érni mindennek a napodban? Azt hiszem ezzel nagyon sokan vagyunk így! Szerencsére Kevin Kruse, írt egy könyvet erről! Mármint nem arról, hogyan varázsoljunk plusz órákat magunknak...

5 nem túl ismert könyv, amiket mégis kár lenne kihagynod

A héten mindenképpen szeretnék a figyelmedbe ajánlani 5 olyan könyvet, amik bár Magyarországon nem különösebben ismertek, mégis vétek lenne kihagyni őket. Mind az 5 könyv valamilyen szempontból a személyes fejlődésben motivál.

6 tulajdonság, ami a mentálisan erős emberekre jellemző

Mindannyian ismerjük a Nike szlogenjét: Just do it, azaz: Csak csináld. Azt is tudjuk, hogy ezt az egyszerű tanácsot valójában nem mindig egyszerű követni, sőt. Ebben a rövid cikkben megmutatom Gary Mack sportpszichológus tanácsait arra vonatkozóan hogyan „csináld”.

Miért bukik el a legtöbb újévi fogadalom?

Minden év elején hozunk egy sor döntést annak a reményében, hogy idén jobb lesz. Ezt hívjuk újévi fogadalmaknak. Biztos neked is ismerős. Azonban a változásra való törekvésink rendszeresen alábbhagynak februárra. Hogy miért? Erről fog szólni ez a cikk!

6 szokás, ami kihozza belőled a legjobbat!

Vajon mi a titkuk a hosszútávon kimagasló teljesítményt nyújtó embereknek? Mi a közös a kimagasló sikereket elérő emberekben és mi különbözteti meg őket az átlagos teljesítményű társaiktól?

6 lépés, ami elválaszt a boldogságtól

Szinte minden ember alapvető vágya az, hogy boldogan és szabadon éljen. Személyes szabadság nélkül nem tudjuk megvalósítani a terveinket és a céljainkat, sem egyéni, sem pedig társadalmi szinten.

10+1 önbizalom növelő szokás, amit könnyen alkalmazhatsz Te is

Összeszedtem Neked 10+1 olyan dolgot és/vagy szokást, amik az elmúlt 10 évben segítettek nekem az önbizalmam növelésében. Kizárólag olyan módszereket – amik néha viccesek, vagy furcsák is lehetnek -, amik valóban pozitív változást hoztak az önbizalmamban.

Az igazi ok, amiért az álmaid nem válnak valóra

Pár hónapja szembejött velem egy könyv ami arról szólt, hogy mi az igazi oka annak, amiért az álmaink nem válnak valósággá. Ez a poszt erről szól. Grant Cardone “The 10x rule” című könyvről lesz szó most. (Ami azt hiszem azóta a kedvenc könyvem lett.)

Csatlakozz
a Boldogság Projekthez

Motivácó és önismeret 365 napon át! Ráadásul most ajándék könyvet is kapsz! Csatlakozz a napi 20.000 olvasóhoz:

Csatlakozni akarok most!

Kihagyom a lehetséget!

vagy

Thank you for sending!

Your data has been saved!