Te is unod már a folyamatos harcot az életedben? 5MEG1 sorozat +1

Egyedül nem megy. Pont. Végigolvastad a teljes 5meg1 hiba, ami lehúzza az életed mini sorozatot, ugye? Ha nem, még megteheted ide kattintva! 🙂 Ebből kiderült, hogy sok területen nagy odafigyelésre és komoly akaratra van szükséged a változáshoz, a teljesebb, önbizalommal telibb élethez. De egyedül mindig nehezebb célba érni. Minden komoly teljesítmény mögött van egy csapat. Nekem is vannak segítőim, mert ahol sok a feladat, és kevés az ember, ott sok jó nem szokott kisülni.

A Boldogság Projekt 5 éves fennállása során folyamatosan kerestük az olyan módszereket, melyek hatékonyan és gyorsan tudnak segítséget adni Nektek. Azonban sok esetben még az ötletelés szintjén elhaltak a dolgok. Hogy miért? Mert van néhány kritérium a fejemben, hogy mit is jelent segíteni valakinek. Az, hogy elmondok valamit és menj világgá vele az szerintem csak „kiokítás”. A valós segítség ennél lényeglátóbb.

Csekkold ezeket a cikkeket is:

Eddig a legjobb módszer és platform amit az elmúlt 5 év alatt létrehoztunk, a WEKING AKADÉMIA mentorprogram volt. Ezt a 12 hónapos online mentorprogramot 2017-ben hoztuk létre (jóval előbb mindenkinél, aki azóta csinált itthon hasonlót). Szóval első fecskék között voltunk, akik ilyen nagy volumenű online mentorprogramot vezényeltek le. Félre ne érts, ezt nem az önfényezés miatt írom, csak szeretném ha tudnád, hogy az újra megjelent WEKING AKADÉMIÁBÓL készült könyvünk, koránt sem egy “tucat önfejlesztő könyv”.

Igen, ez a poszt most a WEKING AKADÉMIA anyagából készült könyvről szól. 🙂 Miért? Mert egyedül nem megy. Nekem sem ment és jó eséllyel Neked is szükséged van egy támogató erőre. A WEKING AKADÉMIA könyv pedig a legkönnyebben elérhető olyan tudásanyag, ami a lehető legmagasabb szinten képes támogatni a céljaid és az álmaid! Nem viccelek… ez a tudásanyag 4-5 könyvnek felel meg (oldalszámban is). De kevesebbet ne is várj egy 12 hónapos mentorprogram anyagától! 🙂

Szóval ha Te is úgy érzed, hogy támogatásra, segítségre van szükséged – és unod már a tucat önfejlesztő könyveket -, akkor csapj le a lehetőségre most, és rendeld meg a WEKING AKADÉMIA KÖNYVET ide kattitnva!

Szia, Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt és a Könyv.Club alapítója. Az önismeret – vállalkozás – marketing háromszögben élek már több mint 10 éve. Célom, hogy a vállalkozó kedvű magyar fiataloknak egyre több hasznos tudást és megvalósítási stratégiát adjak át.

Olvasd el ezeket a cikkeket is 😉