Fontos számunkra az etikus munkavégzés. Ezért a konyvtar.akosnovak.com oldalon elérhető “Önfejlesztők Könyvtára” szolgáltatásban megjelenő könyvek összefoglalói kizárólag olyan bestseller könyvekből készülnek, melyek Magyarországon még nem jelentek meg. Ezzel segíteni akarjuk hazánk önfejlesztő kultúrájának a fejlődését – hiszen rengeteg jó könyv nem jelenik meg magyar nyelven.

Teljes mértékben támogatjuk a hazai szerzőket és a hazai kiadókat, és bár szerzői jogot egyetlen összefoglalóval nem sértünk, arra kiemelten figyelünk, hogy hazai szerző vagy kiadó kötetének az összefoglalója ne kerüljön fel az “Önfejlesztők Könyvtárába”.

Amennyiben elkerüli a figyelmünket, és mégis felkerül egy hazai kiadó könyve, úgy teljes együttműködést vállalunk a kiadóval és a kérésére természetesen levesszük az összefoglalót. Támogatjuk a könyvvásárlás minden formáját és biztatjuk is a felhasználóinkat a könyvrendelésre – ha tetszett nekik egy-egy összefoglaló.

Ezt az etikai nyilatkozatot azért hoztunk létre, hogy tudassuk az összes magyar szerzővel és kiadóval, hogy 100%-ban az együttműködés hívei vagyunk, és támogatunk minden könyvkiadást és terjesztést. Így kérjük a szerzőket és a kiadókat, ha valamilyen észrevételük van, vagy egy már nálunk fent lévő összefoglalóhoz tartozó könyv kiadási jogaival rendelkeznek, akkor ezt jelezzék felén az akos@boldogsagprojekt.hu email címen, hogy azonnali hatállyal intézkedni tudjunk, hogy senki érdekei ne sérüljenek hosszú távon!

Köszönjük az etikus együttműködést minden magyar szerzőnek és kiadónak!