AUTOMATIZÁLT ONLINE MARKETING ESETTANULMÁNY

Egy működő vállalkozás esettanulmánya, ami szinte teljesen automatikusan termelt havi 1.155.489 forintot

Nézz be egy működő, teljesen automatizált online marketingrendszer kulisszái mögé! Egy valódi vállalkozás online marketing modelljét mutatom meg Neked, ami több mint 13 millió forintot csinált, szinte teljesen automatizáltan!

Ha Te is létre akarsz hozni egy sikeres, automatizált online marketing rendszert, akkor egy pillanatig se gondolkodj, mert ez az esettanulmány a legjobb segítség lesz a Számodra! Gyakorlati útmutatók, technikai segédletek, működő marketing eszközök és egy komplett megvalósítási terv vár Rád benne!

Letöltöm az esettanulmányt! Klikk ide

100 KÖZÖSSÉGI MÉDIA POSZT ÖTLET

Több minőségi tartalom = nagyobb figyelem = magasabb profit

Minden nap posztolnál Instagramra és Facebookra, de nincs elég ötleted? Akkor töltsd le a 100 poszt ötletet és a közösségi média tartalomgyártás mostantól gyerekjáték lesz! 100 darab azonnal használható poszt ötlet, amiket akár Facebookon, akár Instagram feedben, de még Insta Story-ban is fogsz tudni használni!

A 100 poszt ötlet 10 különböző kategóriába tartozik, hogy egy percig se maradj unalmas. A szakértői poszt ötleteken át az aktualitásokat meglovagoló poszt ötletekig mindent megtalálhatsz a listában.

Letöltöm a közösségi média poszt ötleteket! Klikk ide

20 INSTAGRAM HACK

Növeld a követőd aktivitását az Instagramon néhány egyszerű lépéssel

Az Instagram, a legtöbb közösségi média oldalhoz hasonlóan, azokat a posztokat mutatja többet a feedben, amelyek organikusan jól teljesítenek. Ez a tippgyűjtemény abban fog segíteni, hogy a megfelelő stratégiával a megfelelő közönséget szólítsd meg, a megfelelő időben és a megfelelő módon. Pofonegyszerű ötletek és tippek, amik akár már holnaptól több aktivitást eredményeznek a Számodra!

Letöltöm a 20 Insta tippet! Klikk ide

A BAJNOK BENNED ÉL

Évtervező munkafüzet 2020

A bajnok benned él évtervező kizárólag limitált ideig érhető el ingyenesen. Az elmúlt 3 évben 3.990 forintos áron lehetett megvásárolni. Szóval nem egy gagyi 3 oldalas, semmitmondó anyag, hanem egy szakértőkkel összeállított, komoly 50 oldalas kiadvány.

“A motiváció olyan, mint a fürdés: minden nap meg kell benne mártózni.” Ezt a gondolatot az önfejlesztés egyik atyja, Zig Ziglar mondta, és az elmúlt 10 évben azt tapasztaltuk, hogy nagyon igaza volt! Éppen ezért biztosítunk az évtervező mellé egy 365 napon át tartó, napindító motivációs email sorozatot is.

Letöltöm az évtervező munkafüzetet! Klikk ide

CÉLMEGVALÓSÍTÓ TESZT

Te melyik szakaszában vagy a céljaidhoz vezető útnak?

Válaszolj a tesztben szereplő 40 kérdésre és ismerdt meg, hogy melyik szakaszban jársz a céljaidhoz vezető úton! A következő rövid teszt kitöltésével elhelyezheted magad az általunk megrajzolt felődési diagrammon.

Letöltöm a tesztet! Klikk ide